EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkaa 25. toukokuuta 2018. Tähtituulelle on tärkeää säilyttää avoimuus toiminnassaan, koska tarkoituksena on palvella asiakkaita rehellisesti. Kunnioitan asiakkuuteen liittyvien tietojen yksityisyyttä ja sen vuoksi käsittelen kaikkia ilmoittamiasi tietoja huolella uusien EU-tietosuoja-asetusten mukaisesti. 

1.    Tähtituuli ei milloinkaan jaa mitään asiakastietoja kolmansille osapuolille. 

2.    Asiakastietoihin, tulkintoihin sekä kaikkeen kirjalliseen viestintään, mitä Tähtituuli käy asiakkaiden kanssa on pääsy ainoastaan Tähtituulen yrittäjällä Anne Mari Lampimäellä.

3.    Kun asiakas tekee tilauksen, osallistuu kurssille tai tapahtumaan Tähtituulen kautta, kerää Tähtituuli samalla yhteystietoja asiakasrekisteriin. Tähtituulen keräämiin asiakastietoihin on ainoastaan Tähtituulen yrittäjällä Anne Mari Lampimäellä pääsy.

4.    Vastaanotoista, hoitotilanteista ja keskusteluista ei kirjata Tähtituulen toimesta ylös mitään läpikäytyjä asioita ja kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

5.    Sinulla on oikeus kysyä erikseen, mitä tietoja sinusta on asiakasrekisterissä. Tietojen kysely täytyy tulla samasta sähköpostiosoitteesta tai puhelinnumerosta, millä olet tehnyt tilauksen/ajanvarauksen. Kyselyn voi tehdä myös Tähtituulen vastaanotossa kasvotusten.

 

Seinäjoella 24.5.2018

Anne Mari Lampimäki

Tähtituuli

2864700-9