Sieluntila

massage-835468_1920.jpg
 

varaa aika Sieluntilaan Seinäjoelle. Vastaanottoni on auki sovitusti. Kysy rohkeasti lisää, jos sinua mietityttää tulkinnan tai vaikkapa energiahoidon sisältö. kaikki vastaanoton aikana käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Sieluntilassa onnistuu myös korttimaksu.


 
 

energiahoito  40€-60€

Energiahoito on parhaimmillaan eheyttävää, voimaannuttavaa ja syvästi rentouttavaa, puhtaasta lähteesta kanavoitua rakkausenergiaa. Valoa... Hoidon tarkoitus on vapauttaa kehosta kireyttä, selkeyttää mieltä sekä avaa ja vahvistaa yhteyttä sisimpääsi - tietoisuuteesi. Energiahoito on täysin turvallista ja kaikki hoidon aikana käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Ensimmäinen käynti on 1,5 tuntia ja jatkokäynnit 60 minuuttia.

Ennen hoitopöydälle siirtymistä katson yleensä muutaman tarot-kortin hoitoa ajatellen ja voit myös kertoa, jos sinulla on jotain tiettyjä - henkisiä tai fyysisiä vaivoja, mihin tahdot minun keskittyvän. Hoito tehdään vaatteet päällä hoitopöydällä. Suosittelen pukeutumaan joustaviin ja kiristämättömiin vaatteisiin, että hoitotilanne olisi sinulle mahdollisimman mukava. Käytän hoidon aikana AuraSoma -väriterapiatuotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista öljyistä ja yrteistä. Myös hajuallergikot ovat reagoineet AuraSoma -tuotteisiin hyvin. Tuoksut ovat mietoja ja syventävät hoidossa rentoutumista yhdessä kosketuksen ja kanavoimani valoenergian kanssa. 

Hoidon jälkeen on hyvä varata itselle vapaata, ota rauhallisesti ja muista juoda vettä muutama lasi enemmän, mitä normaalisti. Jos suinkin mahdollista, niin älä mene hoidon jälkeen kauppaan tai muihin paikkoihin, missä on ihmisvilinää. Sinua saattaa väsyttää hoidon jälkeen ja pienet nokoset ei ole yhtään huonompi idea :)

Muistathan, että vakavissa terveyteen vaikuttavissa tilanteissa tulisi AINA ensisijaisesti hakea apua terveydenhoitoa tarjoavilta tahoilta. Jos tarviset apua virallisten auttamiskanavien löytämiseen, niin autan parhaani mukaan. Tehtäväni ei ole antaa diagnooseja tai arvioida esimerkiksi lääkityksen tarpeellisuutta tms. Painotan, että energiahoito on aina täydentävä hoitomuoto. Kaikki lääketieteellistä apua vaativat asiat tulee ehdottomasti hoitaa ensisijaisesti niille varatuissa tahoissa.


tarot-tulkinta  40€

Tarot -tulkinta vastaanotossa kestää n. 60 minuuttia ja saat esittää niin monta aihetta ja kysymystä, mitä ehdimme tuossa ajassa käydä läpi. Kaikki tulkinnan aikana käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. En ole "ennustaja", sillä meillä kaikilla on vapaa tahto. Käytän kortteja apuna valintatilanteissa ja elämän risteyskohdissa - lopullisen päätöksen teet aina sinä itse. Tarot -korttien tarkoitus on selkeyttää tilanteita ja antaa erilaisia vaihtoehtoja, jos mieli on liian fiksautunut johonkin tiettyyn näkökulmaan.


Astrologisen syntymäkartan analyysi  85€

Astrologisen syntymäkartan analyysissä käyn läpi syntymäkarttasi tärkeimmät osa-alueet. Aloitan tulkintasi parissa jo ennen vastaanoton alkua ja vastaanotto kestää noin 2 tuntia. Karttaa varten tarvitsen sinun tarkan syntymäajan- (pv/kk/vv 00:00) sekä paikan ja sinun tulee lähettää ne minulle samalla, kun varaat tulkinta-aikaasi.

Voit esittää tulkinnan aikana kysymyksiä ja suosittelen varaamaan hieman muistiinpanovälineitä mukaasi. Jos päätät myöhemmin tilata minulta kirjallisen astrologisen tulkinnan, niin annan sinulle 15% alennuksen sen hetkisestä hinnasta!


Myynnissä

 
thoth tarot

Aleister Crowleyn Thoth tarot

  • englanninkielinen versio

  • jättikoko 35€

  • Normaalikoko 25€ (väliaikaisesti loppu)


Regressio-ohjaus 70€

Regressiossa ohjaan sinut syvärentoutuksen kautta matkalle entisiin elämiin. Jokainen ohjaus on omanlaisensa ja jokaisen kokemus on erilainen, joten yksilöllistä kuvausta regressio-ohjauksen kulusta on haastava kuvailla. Aikaa varataan runsaasti, että tilaa jää myös keskustelulle sekä “matkasta” palautumiseen.

Regression tarkoitus on valottaa, millaisia vaikeita ja haastavia kokemuksia kannamme mukanamme, mitkä haittaavat ja rajoittavat meidän etenemistä ja usein myös toipumista. Regressiossa mennään siis kirjaimellisesti tilanteiden alkujuurille ja se vaatii todellista halua kohdata itsensä sekä haasteensa ja samalla ymmärtää, että toipumisprosessi voi alkaa, kun menneisyyttä kykenee katsomaan silmästä silmään ja olemaan itselleen armollinen. Parhaimmillaan regressio voi auttaa sinua päästämään irti sellaisista haitallisista malleista ja kaavoista, joita olet noudattanut jo useamman elämän ajan. Keho ja mieli varastoi itseensä asioita ja tapahtumia, joita emme osaa tapahtumahetkellä käsitellä. Keho muistaa ja mieli tietää.

Regressio-ohjauksessa minun tehtäväni on auttaa sinua pääsemään mahdollisimman hyvin kiinni alitajuntaasi, missä on valtavat määrät tietoa talletettuna. Regressio-ohjauksen aikana pysymme keskusteluyhteydessä koko hoidon ajan. Aikaa on hyvä varata reilut 2 tuntia ja sen jälkeen mielellään vapaata koko loppupäiväksi.


Astrologiaa vanhalle asiakkaalle

Jos olen tehnyt sinulle suullisen tai kirjallisen tulkinnan ja haluat tulla päivittämään tilannetta tai keskustelemaan lisää kartastasi, niin palaavana asiakkaana saat reilun alennuksen sen hetkisestä kasvotusten tehdystä tulkintahinnasta! Kysy lisää!


 
 

Jos sinulle tulee este tai haluat muuten vain perua tulosi tai tilauksesi, niin peruthan sen AJOISSA tai välittömästi, kun este ilmenee, sillä minulle jokaisen ajan tarjoaminen on tärkeää taloudellisesti sekä asiakaspalvelun kannalta. 

Peruuttamattomasta vastaanottoajasta peritään 100% maksu.

kaikki hinnat sisältävät alv. 24%