Palvelut

space-2543838_1920.jpg

 

Kirjalliset tulkinnat

        Tämän valikon alta löydät kaikki tekemäni kirjalliset tulkinnat. Voit varata sinua kiinnostavan tulkinnan sähköpostilla tai ottamalla yhteyttä facebookin kautta - muistathan, että kirjoitan kaikki tulkinnat tilaajakohtaisesti, eli tulkinnoissa voi olla jonoa. Kysy rohkeasti lisää, jos jokin mietityttää. kaikki tulkinnat ovat ehdottoman luottamuksellisia!

 

tarot-tulkinta 35€

Voit esittää kirjalliseen tarot -tulkintaan 1-2 haluamaasi kysymystä tai vaihtoehtoisesti voin tehdä ns. yleisen pöydän, missä nousee esille tämän hetken tärkeimmät teemat juuri sinulle. En ole "ennustaja", sillä meillä kaikilla on vapaa tahto. Käytän kortteja apuna valintatilanteissa ja elämän risteyskohdissa - lopullisen päätöksen teet aina sinä itse. Tarot -korttien tarkoitus on selkeyttää tilanteita ja antaa erilaisia vaihtoehtoja, jos mieli on liian fiksautunut johonkin tiettyyn näkökulmaan. Tilauksen saat kirjallisena sähköpostiisi. Jokainen tulkinta tehdään tilaajalle henkilökohtaisesti tarot-kortteja sekä intuitiotani apuna käyttäen.

Tilaa verkkokaupasta


Astro/tarot -tulkinta 60€

Yhteistulkinta kirjallisena astrologista syntymäkarttaasi sekä tarot-kortteja apuna käyttäen. Voit esittää 1-2 haluamaasi kysymystä tai vaihtoehtoisesti nostan esiin niitä seikkoja, mitä kartallasi vaikuttaa tärkeimpänä tässä hetkessä sekä mitä kortit kertovat. Karttaa varten tarvitsen sinun tarkan syntymäajan- (pv/kk/vv 00:00) sekä paikan. Tilauksen saat kirjallisena sähköpostiisi. Jokainen tulkinta tehdään tilaajalle henkilökohtaisesti tarot-kortteja, tietojani sekä intuitiotani apuna käyttäen.

TIlaa verkkokaupasta


Vuodenpyörä  70€

Vuodenpyörä on vuoden jokaisen kuukauden kattava katsanta. Vuodenpyörä on mielenkiintoinen Tarot -tulkinta, jonka suosittelen tilaamaan viimeistään loka-marraskuussa, niin saat sen itsellesi heti vuoden vaihteeksi. 

Voit halutessasi tilata vuodenpyörän myös syntymäpäiväsi tienoolla, kun alkaa sinun henkilökohtainen vuotesi.

Suosittelen palaamaan tulkintaan aina kuukauden päättyessä ja merkitsemään itselle ylös, mitä mietteitä sinulla menneestä kuukaudesta verrattuna tulkintaan. Tilauksen saat kirjallisena sähköpostiisi. Jokainen tulkinta tehdään tilaajalle henkilökohtaisesti tarot-kortteja sekä intuitiotani apuna käyttäen.

Huom!

Jos merkitset ahkerasti mietteesi ylös joka kuukausi ja toimitat pohdintasi minulle vuoden lopulla (saat tottakai sensuroida mietteitäsi, ei tarvitse aivan kaikkia syvimpiä salaisuuksia minulle kertoa), niin lupaan sinulle pienen tai vähän suuremman yllätyksen sen mukaan, miten ahkerasti olet asioita kirjannut ylös. Suosittelen tätä erittäin lämpimästi jo pelkästään sinun oman kehittymisesi kannalta.

Tilaa verkkokaupasta


Astrologinen perustulkinta  95

*EN OTA TILAUKSIA TÄHÄN TULKINTAAN TÄLLÄ HETKELLÄ*

Tämä tulkinta tulee uudelleen myyntiin myöhemmin keväällä 2018! Tulkinta koostuu astrologisen syntymäkarttasi kattavasta kokonaisuudesta. Tulkintaa varten tarvitsen tarkan syntymäajan- (pv/kk/vv 00:00) sekä paikan. Vastauksen saat tuhtina pakettina sähköpostiisi. Astrologia on syvällinen itsetuntemuksen väline. Tulkintojeni perimmäinen tarkoitus on selventää elämänpolkua ja mitä valmiuksia meille on annettu tähän elämään. Tulkinta voi antaa sinulle suuria oivalluksia ja antaa rohkeutta avata uusia ovia! Varauduthan (joskus jopa muutamien kuukausien) jonoihin!

Tilaa verkkokaupasta


Parisuhdetulkinta  80€

Tämä tulkinta tehdään pariskunnan astrologisten karttojen pohjalta. Tulkintaa varten tarvitsen sinun ja puolisosi tarkan syntymäajan- (pv/kk/vv 00:00) sekä paikan. Vastauksen saat tuhtina pakettina sähköpostiisi. Jos sinulla ei ole tietämystä omasta astrologisesta kartastasi, niin suosittelen erittäin lämpimästi tilaamaan/tutustumaan omaan karttaasi ennen parisuhdetulkinnan tilaamista. Kysythän puolisosi mielipiteen parisuhdetulkinnasta ennen tilausta! Jokainen tulkinta tehdään tilaajalle henkilökohtaisesti tietojani sekä intuitiotani apuna käyttäen - varauduthan (joskus jopa muutamien kuukausien) jonoihin! 

Tilaa verkkokaupasta


Enkeliviesti  25€

Rauhoittava, vahvistava ja rakastava viesti juuri tähän hetkeen enkelikorttien ja intuitioni avulla. Tilauksen saat kirjallisena sähköpostiisi. 

Tilaa verkkokaupasta


Sielunviesti  25€

Sinä olet ainutlaatuinen, tärkeä ja täydellinen sielu. Se, mitä olemme ihmiskuoressa ja egon johdattamana, ei ole aivan niin täydellisen kaunista, mutta se ei tarkoita, että emme olisi sielustamme jotain aivan muuta. Maailman kiireissä ja etenkin egon johdattamana lakkaamme kuulemasta omaa sisäistä viisauttamme ja tämän viestin kautta haluan toimittaa sinulle pienen palan sitä sinun täydellistä tietoisuutta, jota tarvitset juuri nyt tässä hetkessä. Olen valikoinut näitä viestejä varten apuun Osho Zen -kortit, sillä niiden uskomaton energia auttaa minua pääsemään vieläkin syvemmälle sielusi sopukoihin. Aina välillä, riippuen vastaanottajasta, nämä viestit mukautuvat melkeinpä runon muotoon, sillä minun silmissäni sielu on runoutta, kaunista laulua ja taidetta parhaimmillaan.

Tilaa verkkokaupasta

 

Tähtikamari

varaa aika Tähtikamariin Seinäjoelle Graalion Oy:n tiloihin. Vastaanottoni on aina tiistaisin, muut päivät sopimuksen mukaan. kaikki tähtikamarissa tehdyt tulkinnat ja hoidot löydät tämän valikon alta. Kysy rohkeasti lisää, jos sinua mietityttää jonkin tulkinnan tai vaikkapa valoenergiahoidon sisältö.  kaikki vastaanoton aikana käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Tähtikamarissa on korttimaksumahdollisuus.

 

Valoenergiahoito  40€-60€

Valoenergiahoito on eheyttävää, voimaannuttavaa ja syvästi rentouttavaa, puhtaasta lähteesta kanavoitua rakkausenergiaa. Valoa.. Se vapauttaa kehosta energiatukoksia, selkeyttää mieltä sekä avaa ja vahvistaa yhteyttä sisimpääsi - tietoisuuteesi. Valoenergiahoito on täysin turvallista ja kaikki hoidon aikana käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Suosittelen lämpimästi varaamaan ensimmäiselle hoitokerralle pidemmän ajan, 1,5 tuntia. Lyhyempi aika on n. 60 minuuttia.

Ennen hoitopöydälle siirtymistä katson yleensä muutaman tarot-kortin hoitoa ajatellen ja voit myös kertoa, jos sinulla on jotain tiettyjä - henkisiä tai fyysisiä vaivoja, mihin tahdot minun keskittyvän. Hoito tehdään vaatteet päällä hoitopöydällä. Suosittelen pukeutumaan joustaviin ja kiristämättömiin vaatteisiin, että hoitotilanne olisi sinulle mahdollisimman mukava. Käytän hoidon aikana AuraSoma -väriterapiatuotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista öljyistä. Myös hajuallergikot ovat reagoineet AuraSoma -tuotteisiin hyvin; kysyn aina uudelta hoidettavalta, että tahtooko hän AuraSoma -tuotteita mukaan hoitoon. Tuoksut ovat mietoja ja syventävät hoidossa rentoutumista yhdessä kosketuksen ja kanavoimani valoenergian kanssa. 

Hoidon jälkeen on hyvä varata itselle vapaata, ota rauhallisesti ja muista juoda vettä muutama lasi enemmän, mitä normaalisti. Jos suinkin mahdollista, niin älä mene hoidon jälkeen kauppaan tai muihin paikkoihin, missä on ihmisvilinää. Sinua saattaa väsyttää hoidon jälkeen ja pienet nokoset ei ole yhtään huonompi idea :)


tarot-tulkinta  40€

Tarot -tulkinta vastaanotossa kestää n. 60 minuuttia ja saat esittää niin monta aihetta ja kysymystä, mitä ehdimme tuossa ajassa käydä läpi. Kaikki tulkinnan aikana käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. En ole "ennustaja", sillä meillä kaikilla on vapaa tahto. Käytän kortteja apuna valintatilanteissa ja elämän risteyskohdissa - lopullisen päätöksen teet aina sinä itse. Tarot -korttien tarkoitus on selkeyttää tilanteita ja antaa erilaisia vaihtoehtoja, jos mieli on liian fiksautunut johonkin tiettyyn näkökulmaan.


Astrologinen tulkinta  75€

Astrologinen tulkinnassa käyn läpi syntymäkarttasi tärkeimmät osa-alueet. Aloitan tulkintasi parissa jo ennen vastaanoton alkua ja vastaanotto kestää noin 1,5 tuntia. Karttaa varten tarvitsen sinun tarkan syntymäajan- (pv/kk/vv 00:00) sekä paikan ja sinun tulisi lähettää ne minulle esim. sähköpostilla hyvissä ajoin ennen varattua tulkinta-aikaasi (ei siis edellisenä iltana!) Käyn läpi kaikki mahdolliset isot transiitit (vaikuttavat planeettakuviot) tähän mennessä sekä tietenkin tulevat ajankuvat. Voit esittää tulkinnan aikana kysymyksiä ja suosittelen varaamaan hieman muistiinpanovälineitä mukaasi. Jos päätät myöhemmin tilata minulta kirjallisen astrologisen tulkinnan, niin annan sinulle 15% alennuksen sen hetkisestä hinnasta!


Astrologiaa vanhalle asiakkaalle

Jos olen tehnyt sinulle suullisen tai kirjallisen tulkinnan ja haluat tulla päivittämään tilannetta tai keskustelemaan lisää kartastasi, niin palaavana asiakkaana saat reilun alennuksen sen hetkisestä kasvotusten tehdystä tulkintahinnasta! Kysy lisää!


 
 

Jos sinulle tulee este tai haluat muuten vain perua tulosi tai tilauksesi, niin peruthan sen AJOISSA tai välittömästi, kun este ilmenee, sillä minulle jokaisen ajan tarjoaminen on tärkeää taloudellisesti sekä asiakaspalvelun kannalta. 

Peruuttamattomasta vastaanottoajasta peritään 100% maksu.

kaikki hinnat sisältävät alv. 24%