Kirjalliset tulkinnat

       Tarot tulkinnat ovat siirtyneet tänne. Voit varata astrologisen tulkinnan sähköpostilla tai ottamalla yhteyttä facebookin kautta - muistathan, että kirjoitan kaikki tulkinnat tilaajakohtaisesti, eli jonoa voi olla. Kysy rohkeasti lisää, jos jokin mietityttää. kaikki tulkinnat ovat ehdottoman luottamuksellisia!

 

Astrologisen syntymäkartan tulkinta  110

Tulkinta koostuu astrologisen syntymäkarttasi kattavasta kokonaisuudesta. Tulkintaa varten tarvitsen tarkan syntymäajan- (pv/kk/vv 00:00) sekä paikan. Vastauksen saat tuhtina pakettina sähköpostiisi. Astrologia on syvällinen itsetuntemuksen väline. Tulkintojeni perimmäinen tarkoitus on selventää elämänpolkua ja mitä valmiuksia meille on annettu tähän elämään. Tulkinta voi antaa sinulle suuria oivalluksia ja antaa rohkeutta avata uusia ovia! Varauduthan (joskus jopa muutamien kuukausien) jonoihin!


 

Tähtikamari

varaa aika Tähtikamariin Seinäjoelle Graalion Oy:n tiloihin. Vastaanottoni on sovitusti tiistaista lauantaihin. kaikki tähtikamarissa tehdyt tulkinnat ja hoidot löydät tämän valikon alta. Kysy rohkeasti lisää, jos sinua mietityttää jonkin tulkinnan tai vaikkapa valoenergiahoidon sisältö.  kaikki vastaanoton aikana käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Meillä onnistuu myös korttimaksu.


 
 

Valoenergiahoito  40€-60€

Valoenergiahoito on eheyttävää, voimaannuttavaa ja syvästi rentouttavaa, puhtaasta lähteesta kanavoitua rakkausenergiaa. Valoa.. Se vapauttaa kehosta energiatukoksia, selkeyttää mieltä sekä avaa ja vahvistaa yhteyttä sisimpääsi - tietoisuuteesi. Valoenergiahoito on täysin turvallista ja kaikki hoidon aikana käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Ensimmäinen käynti on 1,5 tuntia ja jatkokäynnit 60 minuuttia. Voit lukea lisää valoenergiahoidosta täältä.

Ennen hoitopöydälle siirtymistä katson yleensä muutaman tarot-kortin hoitoa ajatellen ja voit myös kertoa, jos sinulla on jotain tiettyjä - henkisiä tai fyysisiä vaivoja, mihin tahdot minun keskittyvän. Hoito tehdään vaatteet päällä hoitopöydällä. Suosittelen pukeutumaan joustaviin ja kiristämättömiin vaatteisiin, että hoitotilanne olisi sinulle mahdollisimman mukava. Käytän hoidon aikana AuraSoma -väriterapiatuotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista öljyistä. Myös hajuallergikot ovat reagoineet AuraSoma -tuotteisiin hyvin; kysyn aina uudelta hoidettavalta, että tahtooko hän AuraSoma -tuotteita mukaan hoitoon. Tuoksut ovat mietoja ja syventävät hoidossa rentoutumista yhdessä kosketuksen ja kanavoimani valoenergian kanssa. 

Hoidon jälkeen on hyvä varata itselle vapaata, ota rauhallisesti ja muista juoda vettä muutama lasi enemmän, mitä normaalisti. Jos suinkin mahdollista, niin älä mene hoidon jälkeen kauppaan tai muihin paikkoihin, missä on ihmisvilinää. Sinua saattaa väsyttää hoidon jälkeen ja pienet nokoset ei ole yhtään huonompi idea :)


tarot-tulkinta  40€

Tarot -tulkinta vastaanotossa kestää n. 60 minuuttia ja saat esittää niin monta aihetta ja kysymystä, mitä ehdimme tuossa ajassa käydä läpi. Kaikki tulkinnan aikana käydyt keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. En ole "ennustaja", sillä meillä kaikilla on vapaa tahto. Käytän kortteja apuna valintatilanteissa ja elämän risteyskohdissa - lopullisen päätöksen teet aina sinä itse. Tarot -korttien tarkoitus on selkeyttää tilanteita ja antaa erilaisia vaihtoehtoja, jos mieli on liian fiksautunut johonkin tiettyyn näkökulmaan.


Astrologisen syntymäkartan analyysi  75€

Astrologisen kartan analyysissä käyn läpi syntymäkarttasi tärkeimmät osa-alueet. Aloitan tulkintasi parissa jo ennen vastaanoton alkua ja vastaanotto kestää noin 1,5 tuntia. Karttaa varten tarvitsen sinun tarkan syntymäajan- (pv/kk/vv 00:00) sekä paikan ja sinun tulisi lähettää ne minulle esim. sähköpostilla hyvissä ajoin ennen varattua tulkinta-aikaasi (ei siis edellisenä iltana!) Käyn läpi kaikki mahdolliset isot transiitit (vaikuttavat planeettakuviot) tähän mennessä sekä tietenkin tulevat ajankuvat. Voit esittää tulkinnan aikana kysymyksiä ja suosittelen varaamaan hieman muistiinpanovälineitä mukaasi. Jos päätät myöhemmin tilata minulta kirjallisen astrologisen tulkinnan, niin annan sinulle 15% alennuksen sen hetkisestä hinnasta!


Astrologiaa vanhalle asiakkaalle

Jos olen tehnyt sinulle suullisen tai kirjallisen tulkinnan ja haluat tulla päivittämään tilannetta tai keskustelemaan lisää kartastasi, niin palaavana asiakkaana saat reilun alennuksen sen hetkisestä kasvotusten tehdystä tulkintahinnasta! Kysy lisää!


 
 

Jos sinulle tulee este tai haluat muuten vain perua tulosi tai tilauksesi, niin peruthan sen AJOISSA tai välittömästi, kun este ilmenee, sillä minulle jokaisen ajan tarjoaminen on tärkeää taloudellisesti sekä asiakaspalvelun kannalta. 

Peruuttamattomasta vastaanottoajasta peritään 100% maksu.

kaikki hinnat sisältävät alv. 24%