Back to All Events

Tarotkortit tutuiksi


  • Sieluntila - TÄHTITUULI 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

Tule oppimaan Tarotkorttien salat 18.-19.5.2019 klo 10-16.30 molempina päivinä! Tämän kurssin jo käyneet ovat tervetulleita mukaan edullisemmin kertaajahinnoin joko yhdeksi päiväksi tai molempina päivinä! Kysy lisää kertaajahinnoista!

Käymme viikonlopun aikana läpi Aleister Crowleyn Thoth Tarot pakkaa, minkä mielellään hankit ennakkoon itsellesi ennen kurssia. Minulla on myös myynnissä large-koon pakkoja (engl. versioina).

Korteista on olemassa eri kokoja (mini, medium ja large) ja niitä löytyy mm. englanniksi, suomeksi, ruotsiksi ja saksaksi. Viikonlopun tarkoitus on oppia käyttämään omaa intuitiota vahvasti yhdessä Crowleyn upeiden visuaalisten korttien avulla eli samalla opit myös vahvistamaan yhteyttäsi sisimpääsi :)

Korttien "kielellä" ei kuitenkaan ole sinänsä merkitystä - tärkeintä on oppia tunnistamaan, mitä mikäkin kortti omalla tavallaan viestii. Sen vuoksi ei ole väliä, vaikka et englantia taida ja hankit itsellesi englanninkieliset kortit. Crowleyn korteissa on niin monta ulottuvuutta, että yhtä ainutta oikeaa tapaa tulkita ei taida olla - siksi intuition mukaan valjastaminen on tärkeää!

Muista, että kukaan ei opi kaikkia kortteja yhden viikonlopun aikana ulkoa - jatko vaatii sinulta työstöä ja harjoittelua, harjoitus tekee mestarin

Käymme tarkasti läpi kaikki 22 ison Arcanan korttia ja toisena päivänä loput 56 korttia, mitkä jaotellaan lantteihin, miekkoihin, maljoihin sekä sauvoihin. Molempina päivinä ehdimme tehdä myös lyhyitä tulkintoja. Lisäksi opit laskemaan mielenkiintoiset persoonallisuuden-, sielun- ja kasvukortit.

Crowleyn kortit ovat mahtava lisä mm. astrologian harrastajan käyttöön, sillä niissä on vahvasti mukana astrologisia symboleja.

Viikonlopun hinta on 65€ (sis.alv 24%), siihen sisältyy runsas materiaali. Kahvi -ja teetarjoilu.

Kurssipaikka varataan maksamalla ennakkomaksu 20€, jota ei palauteta, jos osallistuminen perutaan. Varaussumma vähennetään kurssimaksusta. Jos peruutus tulee järjestäjän puolesta, maksu palautetaan välittömästi. Maksutiedot kurssille saat sähköpostitse anne@tahtituuli.com

Kurssi järjestetään Tähtituulen työhuoneessa SIELUNTILASSA os. Maamiehenkatu 4 b 8, Seinäjoki. Matkakeskus on parinsadanmetrin päässä.

Kurssi järjestyy, jos osallistujia on riittävä määrä - olenkin erittäin kiitollinen, jos jaat tapahtumaa ystävillesi!

Lisätiedot esim. sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai laita tekstaria/whatsapp numeroon 044 2450 233

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

Earlier Event: May 8
Uudenkuun Maalausilta