Back to All Events

Numerologian perusteet

  • Sieluntila - TÄHTITUULI 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

*Kurssi peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi*

Tulossa mielenkiintoinen numerologian kurssipäivä maaliskuussa 2019 ✨

2019 on numerologisesti kolmosen vuosi. On siis loistava aika opetella uutta ja ottaa vastaan uusia haasteita. Nähdä, mitä maailmankaikkeus on valmis sinulle antamaan. Oletko valmis runsauteen?

Numerologia on erittäin mukaansatempaavaa ja mielenkiintoista sekä loistava lisä mm. tarotkortteja sekä astrologiaa osaavalle - tämä kurssipäivä ei kuitenkaan vaadi näiden osaamista millään tavalla.

Päivän aikana käydään läpi:
- Kirjainten lukuarvot
- Numerojen merkitykset
- Kohtalonluku
- Elämänluku
- Tietojen yhdistäminen
- Tietyn vuoden laskeminen
- Tulevan ajan laskeminen
- Käännekohdat elämässä
- Numerojen värit sekä planeetat
ja varmasti myös paljon paljon muuta tietoa rönsyilee päivän aikana tietoomme!

Kurssipäivän ajankohta on lauantaina 16.3.2019 klo 12 alkaen ja päättyen viimeistään klo 19. Kurssipaikan tarjoaa Tähtituulen Anne Mari, paikkana toimii Sieluntila osoitteessa Maamiehenkatu 4B 8, Seinäjoki. Sieluntila on Seinäjoen keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Seinäjoen matkakeskuksesta.

Voit myös tiedustella henkilökohtaisia aikoja numerologiseen analyysiin sunnuntaina 17.3! Saat näistä lisää tietoa lähettämällä sähköpostia anne@tahtituuli.com.

Kurssipäivän hinta on 100€, jos varaat paikkasi helmikuun aikana. Maaliskuussa tehdyt varaukset 120€. Hinta sisältää kaiken materiaalin, kahvi/teetarjoilun sekä pientä purtavaa. Omia eväitä voi myös ottaa mukaan, Sieluntilassa on jääkaappi ja mikro käytössä. Mukaan kannattaa myös varata muistiinpanovälineitä sekä vihko/kansio ja paperia tms.

Päivän vetäjänä sekä sunnuntain numerologisten analyysien tekijänä toimii Marjaana Kuivamäki, kenellä on rautainen kokemus numerologiasta sekä tarotkorteista jo 30 vuoden ajalta!

Kurssipäivälle on ennakkoilmoittautuminen. Tiedustelut sekä ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen anne@tahtituuli.com.

Kokoonkutsujan roolissa toimien,
Anne Mari Lampimäki
Tähtituuli

Earlier Event: February 19
Täydenkuun Maalausilta