Back to All Events

Tarotkortit tutuiksi


  • Sieluntila - TÄHTITUULI 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

Tule oppimaan Tarotkorttien salat 26.-27.1. 2019 klo 10-16.30 molempina päivinä! Tämän kurssin jo käyneet ovat tervetulleita mukaan edullisemmin kertaajahinnoin joko yhdeksi päiväksi tai molempina päivinä!

Muista ilmoittautua tälle kurssille sähköpostilla tai yv:llä Facebookissa Tähtituulen sivujen kautta. HUOM: Pelkkä osallistumisilmoitus FB-tapahtumaan ei riitä!

Käymme läpi Aleister Crowleyn Thoth Tarot pakkaa, minkä mielellään hankit ennakkoon itsellesi ennen kurssia. Minulla on myös myynnissä normaali- sekä jättikokoisia pakkoja (engl. versioina).

Korteista on olemassa eri kokoja (mini, medium ja jätti) ja niitä löytyy mm. englanniksi, suomeksi, ruotsiksi ja saksaksi. Viikonlopun tarkoitus on oppia käyttämään omaa intuitiota vahvasti yhdessä Crowleyn upeiden visuaalisten korttien avulla eli samalla opit myös vahvistamaan yhteyttäsi sisimpääsi :)

Korttien "kielellä" ei kuitenkaan ole sinänsä merkitystä - tärkeintä on oppia tunnistamaan, mitä mikäkin kortti omalla tavallaan viestii. Sen vuoksi ei ole väliä, vaikka et englantia taida ja hankit itsellesi englanninkieliset kortit. Crowleyn korteissa on niin monta ulottuvuutta, että yhtä ainutta oikeaa tapaa tulkita ei taida olla - siksi intuition mukaan valjastaminen on tärkeää!

Käymme tarkasti läpi kaikki 22 ison Arcanan korttia ja toisena päivänä loput 56 korttia, mitkä jaotellaan lantteihin, miekkoihin, maljoihin sekä sauvoihin. Molempina päivinä ehdimme tehdä myös lyhyitä tulkintoja. Lisäksi opit laskemaan mielenkiintoiset persoonallisuuden-, sielun- ja kasvukortit.

Crowleyn kortit ovat mahtava lisä mm. astrologian harrastajan käyttöön, sillä niissä on vahvasti mukana astrologisia symboleja.

Viikonlopun hinta on 55€ (sis.alv 24%), siihen sisältyy kaikki materiaali. Kahvi -ja teetarjoilu. Kurssi järjestetään Tähtituulen työhuoneessa SIELUNTILASSA os. Maamiehenkatu 4 b 8, Seinäjoki. Matkakeskus on parinsadanmetrin päässä. 

Kurssi järjestyy, jos osallistujia on riittävä määrä - olen erittäin kiitollinen, jos jaat tapahtumaa omille kontakteillesi!

Voit ilmoittautua mukaan ja tiedustella lisää esim. sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai laittamalla tekstaria/whatsapp viestiä numeroon 044 2450 233

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

Earlier Event: January 15
Tunne värisi - indigo
Later Event: February 12
Tunne värisi - violetti