Back to All Events

Tarotkortit tutuiksi


  • Sieluntila - SIELUNTILA 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

Tule oppimaan Tarotkorttien salat 17.-18.11.2018 klo 10-16.30 molempina päivinä! Uudelle kurssille tuli paljon kysyntää, niin tässä siihen vastaus - toivottavasti pääset osallistumaan! 

Käymme läpi Aleister Crowleyn Thoth Tarot pakkaa, minkä mielellään hankit ennakkoon itsellesi ennen kurssia. Jos tarvitset apua korttien hankkimisessa, niin autan mielelläni! Korteista on olemassa eri kokoja (mini, medium ja jätti) ja niitä löytyy mm. englanniksi, suomeksi, ruotsiksi ja saksaksi. Viikonlopun tarkoitus on oppia käyttämään omaa intuitiota vahvasti yhdessä Crowleyn upeiden visuaalisten korttien avulla eli samalla opit myös vahvistamaan yhteyttäsi sisimpääsi :)

Korttien kielellä ei kuitenkaan ole sinänsä merkitystä - tärkeintä on oppia tunnistamaan, mitä mikäkin kortti omalla tavallaan viestii. Crowleyn korteissa on niin monta ulottuvuutta, että yhtä ainutta oikeaa tapaa tulkita ei taida olla - siksi intuition mukaan valjastaminen onkin niin tärkeää!

Käymme tarkasti läpi kaikki 22 ison Arcanan korttia ja toisena päivänä loput 56 korttia, mitkä jaotellaan lantteihin, miekkoihin, maljoihin sekä sauvoihin. Molempina päivinä ehdimme tehdä myös lyhyitä tulkintoja. Lisäksi opit laskemaan mielenkiintoiset persoonallisuuden-, sielun- ja kasvukortit.

Crowleyn kortit ovat mahtava lisä mm. astrologian harrastajan käyttöön, sillä niissä on vahvasti mukana astrologisia symboleja.

Viikonlopun hinta on 55€ (sis.alv 24%), siihen sisältyy kaikki materiaali. Kahvi -ja teetarjoilu. Kurssi järjestetään Tähtituulen työhuoneessa SIELUNTILASSA os. Maamiehenkatu 4 b 8, Seinäjoki. Matkakeskus on parinsadanmetrin päässä. 

Kurssi järjestyy, jos osallistujia on riittävä määrä - olen erittäin kiitollinen, jos jaat tapahtumaa omille kontakteillesi!

Voit ilmoittautua mukaan ja tiedustella lisää esim. sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai laittamalla tekstaria/whatsapp viestiä numeroon 044 2450 233

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

Earlier Event: November 14
Marraskuun kuuilta
Later Event: November 19
Maanantai medis