Back to All Events

★ Rakenna oma Unelmakartta ★

  • Tähtituuli - SIELUNTILA 4 Maamiehenkatu Seinäjoki (map)

Tervetuloa rakentamaan oma Unelmakarttasi 30.9.2018 klo 10-15!

Mitä kaikkea toivot tulevalta, mistä haaveilet, mitä alitajuntasi poimii mukaan? Mitä sinä OIKEASTI haluat elämääsi? 

Unelmakartta on NIIIN paljon muutakin kuin vain aikuiset ihmiset silppuamassa lehtiä ja liimaamassa niiden paloja pahville - se on haaveiden siirtämistä kuviksi ja sanoiksi. Se on toiveiden ottamista vastaan. Se on vastuunottoa omista ajatuksista! Se on uskomista, että sinun mietteillä on merkitystä. Ajatukset muuttuvat sanoiksi ja sanat teoiksi. Teoista tulee sinun elämäsi! Sinä luot tietä omalle elämällesi.

Tämän päivän aikana saat rakentaa oman unelmakarttasi juuri itsesi näköiseksi. Puhumme myös vetovoiman laista sekä manifestoinnin toimimisesta. Pohdimme, että mitä me todella elämään kaipaamme - mitä sinä tarvitset vs. mitä haluat. Mikä ero näillä on? Aloitamme päivän hiljentämällä mielen ohjatun meditaation avulla. Sinun ei tarvitse osata mitään ennakkoon, mutta jos jokin mietityttää, niin voit aina kysyä :)

Vanha sanonta sanoo aika ilkikurisesti, että joukossa tyhmyys tiivistyy, mutta vielä suuremmalla voimalla kasvaa innostus sekä riemu ja näin ne muuttuvat korkeammin värähteleviksi energioiksi. Kun olemme yhdessä samassa tulevaisuutta luovassa energiassa koko päivän, niin voiko ihmeitä olla tapahtumatta! 

Päivän hinta on 40€ (sis. alv24%). Huom! omat sakset mukaan. Voit halutessasi ottaa vanhoja aikakausilehtiä tai mainoksia mukaasi.

Päivä järjestetään Tähtituulen työhuoneessa SIELUNTILASSA os. Maamiehenkatu 4 b 8, Seinäjoki. Matkakeskus on parinsadanmetrin päässä.

Voit ilmoittautua mukaan ja tiedustella lisää esim. sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai laittamalla tekstaria/whatsapp viestiä numeroon 044 2450 233

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
FB: Tähtituuli
IG: @starpriestess

Earlier Event: September 25
Kirjeitä minulle
Later Event: October 8
Tähtituuli lomailee