Back to All Events

Astrologiaa aloittelijalle


  • Tähtituuli - SIELUNTILA 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

***********************************************************************************************************
Tämän kurssin ajankohta siirtyy tulevaisuuteen ja parempaan ajankohtaan. Uuden viikonlopun ajankohta selviää myöhemmin!
***********************************************************************************************************

Tulossa Tähtituulen järjestämä länsimaiseen astrologiaan syventyvä viikonloppu aloittelijoille 15.-16.9.2018 alkaen klo 10 molempina päivinä.

Aloitamme opiskelun aivan alusta käyden läpi tärkeimmät perusasiat ja näin muodostaen vahvan pohjan astrologian taitamiselle! Opiskelun edetessä tutkitaan koko ajan omaa (ja myöhemmin myös esim. läheisten) syntymäkarttaa, minkä kautta voit oppia ymmärtämään ensin itseäsi, sitten myös astrologiaa sekä muita ihmisiä aivan uudella tavalla.

Ensimmäisen viikonlopun jälkeen saat itse päättää, tahdotko jatkaa astrologian opiskelua myös tulevien viikonloppujen parissa. Ensimmäiseen viikonloppuun osallistuneilla on ensisijainen oikeus osallistua myös tuleviin viikonloppuihin, mutta mitään velvollisuutta ei tietenkään ole. Viikonloppuja on luvassa yhteensä viisi ja kuudes on ns. kertauskurssi, minkä sisältö luodaan yhdessä osallistujien kanssa.

Osallistuminen ei siis vaadi mitään ennakko-osaamista aiheesta. Myös kertaajat ovat tervetulleita mukaan - Tähtituulen astrologiakursseilla jo olleille halvemmin kertaushinnoin! Astrologia on aihe, minkä oppiminen ei lopu milloinkaan :)

ENSIMMÄINEN VIIKONLOPPU
- mistä ja miten astrologinen syntymäkartta muodostuu
- kartan rakenne
- eläinrata
- elementit
- laadut
- polariteetit
- akselit
- huoneiden teemat
- päämerkit (aurinko, kuu ja nousumerkki)

Viikonlopun hinta (la-su) on 85€ sis alv. 24%. Hinta sis. kahvi- ja teetarjoilun & kaiken materiaalin, mitä on runsaasti. Lounas on omakustanteinen ja omia eväitä on tottakai mahdollisuus ottaa mukaan. Läheltä löytyy useita ruokapaikkoja, joista osa on auki myös sunnuntaisin :) 

Viikonloppuun ilmoittaudutaan maksamalla varausmaksu (15€), joka vähennetään myöhemmin kurssin kokonaishinnasta. Lähetä sähköpostia osoitteeseen anne@tahtituuli.com, jos tahdot varata paikkasi kurssille - saat maksutiedot varausmaksusta paluupostissa.

Varausmaksua ei palauteta, jos peruuntuminen tulee osallistujan puolelta. Jos tapahtuma perutaan Tähtituulen puolelta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan mahdollisimman pian peruuntumisen tultua ilmi. Kurssi järjestetään, jos vähintään 4 henkilöä osallistuu!

Varausmaksun ohessa pyydän sinulta seuraavat tiedot, joita tarvitaan ehdottomasti, että voin muodostaa syntymäkarttasi: syntymäpäiväsi (pv/kk/v), mahdollisimman tarkka syntymäkellonaika (ilman tätä en ikävä kyllä voi karttaasi muodostaa) sekä syntymäpaikkakunta eli se, missä sinut on synnytetty. 

Puuttuvaa syntymäkellonaikaa voi tiedustella sairaalan arkistoista, missä olet syntynyt. Nämä tiedot on jokaisella oikeus saada! Joissain sairaaloissa saatetaan periä pieni palvelumaksu arkistojen tutkimisesta. 

Jos olet syntynyt kotona, niin Kansallisarkistolla on sähköinen palvelu nimeltään Astia, mistä voi tilata oman syntymäajan. Astiaan kirjaudutaan pankkitunnuksilla. Voit tutkia eri tiedustelutapoja tarpeen mukaan lisää Kansallisarkiston nettisivuilla: https://www.arkisto.fi/fi/asiointi

Kurssi järjestetään Tähtituulen uudessa työhuoneessa SIELUNTILASSA os. Maamiehenkatu 4 b 8, Seinäjoki. Matkakeskus on parinsadanmetrin päässä. 

Voit ilmoittautua mukaan ja tiedustella lisää esim. sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai laittamalla tekstaria/whatsapp viestiä numeroon 044 2450 233

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
FB: Tähtituuli
IG: @starpriestess

Earlier Event: September 8
Tarotkortit tutuiksi
Later Event: September 18
Tunne värisi - oranssi