Back to All Events

Tunne värisi - punainen

  • Tähtituuli - SIELUNTILA 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

Tervetuloa uudenlaiseen ryhmään - matkalle kohti itsesi tuntemista luovuuden, sisäisen viisautesi sekä väriesi avulla! Tällä matkalla maalataan 7 taulua akryyliväreillä - yksi väri kerrallaan. Musta ja valkoinen pääsevät mukaan jokaiselle askeleelle apureiksi. Saat nähdä, miten vähemmän onkin enemmän! Mitään ennakkotaitoja saatika koulutusta ei tarvita - saat osallistua juuri omana itsenäsi, sillä tässä ryhmässä sinä maalaat ensisijaisesti sinulle.

Rajallinen osallistujamäärä - ilmoittaudu siis ennakkoon!

Voit itse päättää, osallistutko jokaiselle osiolle vaiko vain niille, mitkä tuntuvat kutsuvan sinua eniten. Saatat yllättyä, miksi tietyt värit vetävät sinua puoleesi! 

Jos osallistut kaikille kerroille, katsellaan erikseen sovittuna ajankohtana miten maalauksesi heijastaa sinun astrologista syntymäkarttaasi - tämä pienenä bonuksena ilmaiseksi ahkerimmille ♥ 

Yhden maalauskerran hinta on 33€ (sis. alv24%), siihen sisältyy myös kaikki käytettävä materiaali. Sinun ei siis tarvitse tuoda mukanasi mitään. Varaudu kuitenkin pukeutumaan sellaisiin vaatteisiin, minkä sotkeentumisella ei ole väliä.

Ryhmässä pääset tutustumaan itseesi 7 värin kautta, mitkä nivoutuvat yhteen myös 7 päächakran kanssa. Chakrat ovat kehon energiakeskuksia, mitkä usein kuvataan pyörteinä - chakra nimi tuleekin sanskriitin kielestä ja se tarkoittaa pyörää tai ympyrää. Jokaisella chakralla on oma päävärinsä ja näiden värien kautta lähdemme matkaan! 

1. Juurichakra - punainen - ti 21.8.
2. Sakraalichakra - oranssi - ti 18.9.
3. Solar plexus - keltainen - ke 24.10.
4. Sydänchakra - vihreä ja vaaleanpunainen *tulossa myöhemmin*
5. Kurkkucharka - turkoosi ja sininen *tulossa myöhemmin*
6. Kolmas silmä - indigon sininen *tulossa myöhemmin*
7. Kruunuchakra - violetti *tulossa myöhemmin*

Jokaisella chakralla on myös oma tehtävänsä ja jos jokin ei virtaa vapaasti, se tuo mukanaan vaivoja niin tunnetasolla kuin fyysiseen olemukseen. Jokaisen ryhmän alussa käydään läpi käsittelyssä oleva chakra eli sinulla ei tarvitse olla mitään ennakkotietoa aiheesta. Omien kipukohtien jakamista ryhmän kesken ei myöskään tarvitse jännittää, jokainen saa kertoa itsestään ja oivalluksistaan juuri siinä määrin, mitä itse tahtoo. 

Ryhmä kokoontuu Tähtituulen uudessa työhuoneessa SIELUNTILASSA os. Maamiehenkatu 4 b 8, Seinäjoki. Matkakeskus on aivan vieressä. 

Voit ilmoittautua mukaan ja tiedustella lisää esim. sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai laittamalla tekstaria/whatsapp viestiä numeroon 044 2450 233

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com

- TAITOON EI VAADITA KUIN AVOIN MIELI -

Earlier Event: July 14
Astrologian jatkokurssi - planeetat
Later Event: September 2
Astrologian jatkokurssi - aspektit