Back to All Events

Valoenergiapäivä Tähtikamarissa

  • Graalion Oy / Tähtikamari 6 Matti Visanninkuja Seinäjoki, 60100 Finland (map)

Valoenergiapäivä Tähtikamarissa keskiviikkona 30.5! Tähtikamari sijaitsee Graalion Oy:n tiloissa os. Matti Visannin kuja 6, 2.krs. 

Kenelle valoenergiahoito on tarkoitettu? Kaikille!
Kenelle suosittelen valoenergiahoitoa? Kaikille, mutta etenkin, jos sinulla on pidempään vaivannut jokin henkinen tai fyysinen (tai molemmat) vaiva. Jos tuntuu, että olotilalle ei löydy sanoja ja et oikein tiedä, kenelle puhua, koska se kuulostaa "nololta tai tyhmältä". Tähtikamarissa voit kertoa aivan kaikesta, täällä sinua kuunnellaan aina. Mikään ei ole noloa, outoa tai tyhmää. Saa itkeä ja saa nauraa.

Pitääkö olla kiinnostunut henkisyydestä, enkeleistä, entisistä elämistä, yksisarvisista, tontuista, jumalattarista tai vaikka keijuista, että voi tulla valoenergiahoitoon? Ei tarvitse. Halu vastaanottaa hoitoa, on tärkeintä - se lähtee sinusta! Sinun ei myöskään ole pakko kertoa mitään, jos siltä tuntuu. Saat siis todellakin saapua paikalle juuri täydellisen omana itsenäsi ♥ 

Valoenergiahoito on eheyttävää, voimaannuttavaa ja syvästi rentouttavaa, puhtaasta lähteesta kanavoitua rakkautta. Valoa! Hoidan sinua käsilläni ja pidänkin käteni kehollasi suurimman osan hoitoajasta. Hoidan jalkoja, vatsanseutua, niska-hartia seutua ja päätä. Pään alueen hoitaminen onkin yleensä etenkin pienten lasten äideille aivan parasta, koska siellä on niin hurja tietotoimisto koko ajan käynnissä. Stressaantuneille vatsanseutu on todella tärkeä hoidettava. Jos huono itsetunto vaivaa, niin jalat kaipaavat paljon huomiota.

Hoito vapauttaa kehosta energiatukoksia, se tasapainottaa, selkeyttää mieltä sekä avaa ja vahvistaa yhteyttä sisimpääsi - tietoisuuteesi. Siellä lepää sinun todellinen viisaus, joka tietää jo, miten kaikki hommat pitää hoitaa, mutta mieli tulee eteen kertomaan omia juttujaan. 

Hoito tehdään vaatteet päällä, hoitopöydällä maaten ja turvallisessa ympäristössä. Kaikki hoidon aikana keskustellut asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia. Käytän hoidon aikana ihanan tuoksuisia aurasoma -väriterapiatuotteita, jos se asiakkaalle sopii. 

Valoenergiahoito on täysin turvallista kaikille. 

Varaa oma aikasi seuraavista:
10:00 *VARATTU*
11:00
12:00 *VARATTU*
13:00
****TAUKO***
15:00
16:00 *VARATTU*
17:00 *VARATTU*

Hinta 35€/hoito (sis. alv24%). Maksuna käteinen sekä kortti.

Varaa aikasi tekstarilla/whatsapp viestillä numerosta: 044 2450 233 tai sähköpostilla anne@tahtituuli.com

Sydämellisesti tervetuloa

Anne Mari Lampimäki
tahtituuli.com
044 2450 233
anne@tahtituuli.com
Tähtikamari ottaa vastaan sovitusti koko kesän ti-la ♥