Back to All Events

Maaliskuun kuuilta

  • Graalion Oy / Tähtituuli 6 Matti Visanninkuja Seinäjoki, 60100 Finland (map)

KUUILTA maanantaina 5.3.2018 klo 18-20.

Oviraha 28€ (sis. teetarjoilun ja korttimaksu onnistuu) Ilmoittauduthan ennakkoon!

Tammikuun ilta meni rönsyillen ja ihanasti, joten päätin järjestää uuden illan. Jos et edelliseen päässyt mukaan ja mieli teki, niin nyt olisi taas uutta tarjolla :)

Haluaisitko tutustua omaan kuumerkkiisi syvemmin? 
Kuu merkitsee astrologiassa tunteita, sisäistä maailmaa, intuitiota, herkkyyttä, feminiinistä puolta, reaktioita, vaistoja, äitisuhdetta... Kuumerkkisi kuvittaa sinun sielusi maisemaa.

Osallistuminen kuuiltaan ei vaadi sinulta aikaisempaa osaamista astrologiasta, mutta innostuksen aiheeseen saatat saada illan myötä! Jos haluat kirjata ajatuksia muistiin, niin ota muistiinpanovälineet mukaan. 

Kuumerkki selviää astrologisen syntymäkartan avulla; siihen tarvitaan tarkka syntymäaika ja -paikkakunta, missä olet syntynyt. Tämä tarkoittaa sitä paikkakuntaa, missä olet fyysisesti syntynyt - ei kirjoillaolopaikka, jos se sattuu olla eri, missä olet syntynyt.

Kuu liikkuu hyvin nopeasti eli tämän vuoksi myös mahdollisimman tarkka kellonaika on erittäin tärkeää tietää. Kerrothan tietosi mielellään samalla ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestäjä ja ilmoittautumiset kuuiltaan: 
Anne Lampimäki - TÄHTITUULI
tahtituuli@gmail.com
tahtituuli.com

Kuuilta pidetään Graalion oy:n tiloissa (Matti Visannin kuja 6, Seinäjoki. Käynti talon sivulta, 2.krs)

TERVETULOA!

***********************************************************
Tapahtuma on Seinäjoella, kävelyetäisyydellä Matkakeskuksesta. Tilassa on kurssien yhteydessä edullinen yöpymismahdollisuus 25€/yö. Mikäli tarvitset yösijan, laita viestiä: info@graalion.fi
***********************************************************

Tapahtuma Facebookissa

Earlier Event: February 27
Tähtikamari
Later Event: March 6
Tähtikamari