Back to All Events

Astrologiaa aloittelijalle


  • Sieluntila - TÄHTITUULI 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

Tulossa Tähtituulen järjestämä länsimaiseen astrologiaan syventyvä viikonloppu aloittelijoille 12-13.1.2019 klo 9 alkaen molempina päivinä.

Aloitamme opiskelun aivan alusta käyden läpi tärkeimmät perusasiat ja näin muodostaen vahvan pohjan astrologian taitamiselle! 

Ensimmäisen viikonlopun jälkeen saat itse päättää, tahdotko jatkaa astrologian opiskelua, mistä kerron kurssilla lisää.

Osallistuminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista aiheesta. Mukaan saa toki liittyä myös asiaan jo perehtyneet. Astrologia on aihe, jonka oppiminen ei lopu milloinkaan :) Tämän kurssin jo käyneet ovat tervetulleita mukaan kertaamaan edullisin kertaajahinnoin.

ENSIMMÄINEN VIIKONLOPPU
- mistä ja miten astrologinen syntymäkartta muodostuu 
- kartan rakenne
- eläinrata
- elementit
- laadut
- polariteetit
- akselit 
- huoneiden teemat
- päämerkit (aurinko, kuu ja nousumerkki)

Viikonlopun hinta (la-su) on 100€ sis alv. 24%. Hintaan sisältyy runsas materiaali, kahvi- ja teetarjoilu.

Viikonloppuun ilmoittaudutaan maksamalla 20€ varausmaksu, joka vähennetään myöhemmin kurssin kokonaishinnasta. Varausmaksua ei palauteta, jos peruuntuminen tulee osallistujan puolelta. Jos tapahtuma perutaan Tähtituulen puolelta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan mahdollisimman pian peruuntumisen tultua ilmi. Saat maksutiedot, kun lähetät sähköpostia osoitteeseen anne@tahtituuli.com

Varauksen ohessa sinulta pyydetään syntymätiedot, joita tarvitaan ehdottomasti, että voin muodostaa syntymäkarttasi. Tietoihin kuuluu syntymäpäiväsi (pv/kk/v), tarkka syntymäkellonaika sekä syntymäpaikkakunta eli se, missä sinut on synnytetty. Ilman tarkkaa kellonaikaa en ikävä kyllä voi karttaasi muodostaa.

Puuttuvaa syntymäkellonaikaa voi tiedustella sairaalan arkistoista, missä olet syntynyt. Nämä tiedot on jokaisella oikeus saada! Joissain sairaaloissa saatetaan periä pieni palvelumaksu arkistojen tutkimisesta. 

Jos olet syntynyt kotona, niin Kansallisarkistolla on sähköinen palvelu nimeltään Astia, mistä voi tilata oman syntymäajan. Astiaan kirjaudutaan pankkitunnuksilla. Voit tutkia eri tiedustelutapoja tarpeen mukaan lisää Kansallisarkiston nettisivuilla: https://www.arkisto.fi/fi/asiointi

Loppumaksun on mahdollista saada myös kahdessa erässä laskulla, erikseen ennakkoon sovittuna! 

Viikonloppu järjestetään Seinäjoen keskustassa, Sieluntilassa os. Maamiehenkatu 4B 8, Seinäjoki (2.krs). Matkakeskukselta on muutaman minuutin kävelymatka perille. 

Terveisin;

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
SEINÄJOKI
@: anne@tahtituuli.com
WWW: tahtituuli.com
FB: Tähtituuli
IG: @starpriestess

Earlier Event: December 17
Maanantai medis
Later Event: January 15
Tunne värisi - indigo