Back to All Events

Astrologiaa aloittelijalle


  • Graalion Oy / Tähtituuli 6 Matti Visanninkuja Seinäjoki, 60100 Finland (map)

Tulossa Tähtituulen järjestämä länsimaiseen astrologiaan syventyvä viikonloppu aloittelijoille 5.-6.5.2018, molempina päivinä klo 9:00-17:00.

Aloitamme opiskelun aivan alusta käyden läpi tärkeimmät perusasiat ja näin muodostaen vahvan pohjan astrologian taitamiselle! Kurssi ei siis vaadi mitään ennakko-osaamista aiheesta.

Lisää informaatiota tulossa vielä myöhemmin alkukevään aikana!!! 

Viikonlopun hinta (la-su) on 85€ sis alv. 24%. Hinta sis. kahvi- ja teetarjoilun sekä pientä naposteltavaa. Lounas on omakustanteinen ja omia eväitä on tottakai mahdollisuus nauttia Graalionin täysvarustellussa keittiössä. Lähistöltä löytyy useita ruokapaikkoja, joista osa on auki myös sunnuntaisin :) 

Kurssille ilmoittaudutaan Tähtituulen verkkokaupassa maksamalla 15% varausmaksu, joka vähennetään myöhemmin kurssin kokonaishinnasta. Varausmaksua ei palauteta, jos peruuntuminen tulee osallistujan puolelta. Jos tapahtuma perutaan Tähtituulen puolelta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan mahdollisimman pian peruuntumisen tultua ilmi. 

Löydät tästä tapahtumasta linkin verkkokauppaan (kohdassa liput), missä voit käydä tekemässä varauksen - jos varaus tai maksu ei onnistu, niin otathan yhteyttä ja autan sinua :)

Loppumaksun on mahdollista saada myös kahdessa erässä laskulla, erikseen ennakkoon sovittuna.

Viikonloppu järjestetään Seinäjoen ydinkeskustassa Graalion oy:n tiloissa os. Matti Visannin kuja 6. Matkakeskukselta on muutaman minuutin kävelymatka perille. 

Pitkänmatkalaiset huom! Tilassa on kurssien yhteydessä edullinen yöpymismahdollisuus 25€/yö. Mikäli tarvitset yösijan, laita viestiä: info@graalion.fi

Tapahtumalla on oma julkinen Facebook-tapahtuma

Terveisin Anne Mari Lampimäki

Earlier Event: April 24
Tähtikamari