Back to All Events

Täydenkuun Maalausilta

  • Sieluntila - TÄHTITUULI 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

*****Tervetuloa maalaamaan täydenkuun energioissa *****

Kuun täyttyy tiistaina 19.2 Neitsyen merkissä Auringon siirryttyä juuri herkkääkin herkempään Kalojen merkkiin. Olisiko nyt hyvä hetki päästää irti analysoinnista ja siirtyä Kalojen energioissa toisenlaisille taiteellisille tasoille. Täyden kuun aspektit antavat tilaa irtiotolle - oikein kunnolla.

Maalauksen ohessa katsotaan, missä tämä täysikuu vaikuttaa astrologisella kartallasi ja miten kuumerkkisi sekä Venus toimivat taiteen kautta sinussa. Karttaasi varten tarvitaan syntymäaika (myös mahdollisimman tarkka kellonaika) sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty.

Maalaamme illan aikana akryylimaaleilla, mikä ei lähde vaatteista kovin helposti irti, eli kannattaa pukeutua vaatteisiin, jotka saavat luvan kanssa sotkeutua. Ilta ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai tietoa maalaamisesta - opastan sinut alkuun, jos et ole koskaan maalannut akryylimaaleilla. Maalausillan idea on maalata intuitiivisesti, käyttäen ohjausta, mikä ei tule järkiperusteilla vaan sinun korkeammasta tietoisuudesta.

Tule mukaan heittäytymään 19.2.19 klo 18.15 alkaen ♥ Paikkana toimii Sieluntila os. Maamiehenkatu 4B 8, Seinäjoki.

Paikkoja on rajoitetusti eli ilmoittaudu pian mukaan sähköpostitse anne@tahtituuli.com.

Maalausillan hinta on 45€ (sis. alv24%). Hintaan kuuluu teetarjoilu, maalit & välineet, astrologinen syntymäkarttasi tulostettuna sekä a3 kokoinen maalauspohja, mikä on helppo kehystää myöhemmin.

Järjestäjä ja ilmoittautumiset:
Anne Mari Lampimäki - TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

TERVETULOA!

Earlier Event: February 16
Astrologiaa aloittelijalle
Later Event: March 16
Numerologian perusteet