Back to All Events

Uudenkuun Maalausilta

  • Sieluntila - TÄHTITUULI 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

*****Tervetuloa maalaamaan uudenkuun energioissa *****

Kuun uusi kierros syntyy keskiviikkona 7.11 Skorpionin itsepäisessä, mutta samalla äärimmäisen herkässä ja tuntevassa energiassa. Valmistaudumme myös siirtämään Jupiterin seuraavana päivänä omaan merkkiinsä Jousimieheen sen matkattua Skorpionin merkissä noin vuoden verran. 

Jos tuntuu, että viime lokakuusta asti on tongittu ja läväytetty pöydälle kaikki ryönä ja kuona niin henkilökohtaisesti kuin maailmanlaajuisestikin, niin nyt alkaa vähäsen helpottaa...kunhan ymmärrät myös päästää irti siitä, mitä pöydällesi on nostettu. Tämä on erinomainen hetki päästää irti ja kunnolla!

Maalauksen ohessa katsotaan, missä tämä uusikuu sekä Jupiter vaikuttavat astrologisella kartallasi maalaushetkellä. Karttaasi varten tarvitaan tarkka syntymäaika (myös mahdollisimman tarkka kellonaika) sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty.

Ilta ei vaadi aikaisempaa kokemusta tai tietoa maalaamisesta - opastan sinut alkuun, jos et ole koskaan maalannut akryyleillä.  

Paikkoja rajoitetusti eli ilmoittaudu pian (pelkkä tähän tapahtumaan osallistuminen ei riitä!), jos mielit mukaan! 

Maalaamme akryylimaaleilla, mikä ei lähde vaatteista kovin helposti irti, eli kannattaa pukeutua ainakin paitaan, jotka saa luvan kanssa sotkeutua. Maalausillan hinta on 45€, sis. alv24%. Hintaan kuuluu maalit & välineiden käyttö, astrologinen syntymäkarttasi tulostettuna sekä a3 kokoinen maalauspohja, mikä on helppo kehystää myöhemmin. 

Järjestäjä ja ilmoittautumiset: 
Anne Mari Lampimäki - TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

TERVETULOA!

Earlier Event: October 24
Tunne värisi - keltainen
Later Event: November 12
Maanantai medis