Back to All Events

Energiahoitopäivä Sieluntilassa

  • Sieluntila - TÄHTITUULI 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

Energiahoitopäivä Sieluntilassa perjantaina 23.11! Tarjolla on lyhyempiä vastaanottoja edulliseen 35€ hintaan. 

Halutessasi voit varata pidemmän hoitoajan jollekin muulle päivälle. Pidemmässä, 1,5 tunnin vastaanotossa ehdimme katsoa myös hieman tarotkortteja.

Tuntuuko, että sinulla on olo, mille ei löydy sanoja ja et oikein tiedä, kenelle puhua? Oletko mahdollisesti ottanut suuria askeleita henkisellä polullasi ja se vie hämmennyksen tilaan? Sieluntilassa voit kertoa aivan kaikesta, täällä sinua kuunnellaan aina. Mikään ei ole noloa, outoa tai tyhmää. Saa itkeä ja saa nauraa. Tärkeintä energiahoidon aikana on kuitenkin kosketus - sitä me kaikki tarvitsemme ja siihen minun tekemät energiahoidot perustuvat. Sinun ei myöskään ole pakko kertoa mitään, jos siltä tuntuu. Saat siis todellakin saapua paikalle juuri täydellisen omana itsenäsi ♥ 

Jos sinulla on vaikeita fyysisiä tai psyykkisiä vaivoja, niin olethan aina ensisijaisesti yhteydessä terveydenhuollon auttajiin. Energiahoito on täydentävä hoitomuoto, jonka tarkoitus on toimia apuna kokonaisvaltaisessa eheytymisessä.

Energiahoito on eheyttävää, voimaannuttavaa ja syvästi rentouttavaa. Hoito vapauttaa kehosta energiatukoksia, se tasapainottaa, selkeyttää mieltä sekä avaa ja vahvistaa yhteyttä sisimpääsi - tietoisuuteesi. 

Hoidan sinua käsilläni, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole hieronta. Pidän käteni kehollasi suurimman osan hoitoajasta. Hoidan jalkoja, vatsanseutua, niska-hartia seutua ja päätä. Pään alueen hoitaminen on yleensä etenkin pienten lasten äideille aivan parasta, koska siellä on niin hurja tietotoimisto koko ajan käynnissä. Hartioilta hoito pyrkii poistamaan turhia taakkoja. Stressaantuneille vatsanseutu on todella tärkeä hoidettava. Jos huono itsetunto vaivaa, niin jalat kaipaavat paljon huomiota. Kerron sinulle myös hoidon aikana tai sen jälkeen, mitä tuntemuksia ja ajatuksia koin. 

Toisinaan hoitoon tulee mukaan myös edesmenneiden läheisten henkiä kertomaan terveisiään hoidettavalle. Hyvin usein entisten elämien muistoja nousee hoidon aikana pintaan etenkin, jos hoidettava kantaa mukanaan suurta määrää käsittelemätöntä karmaa.

Hoito tehdään vaatteet päällä, hoitopöydällä maaten ja turvallisessa ympäristössä. Kaikki hoidon aikana keskustellut asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia. Käytän hoidon aikana myös ihania aurasoma -väriterapiatuotteita, jos se asiakkaalle sopii.

Varaa oma aikasi seuraavista:
11:00
12:00
13:00
****TAUKO***
15:00 varattu
16:00 varattu
17:15
18:15

Hinta 35€/hoito (sis. alv24%). Sieluntilassa käy maksuna käteinen sekä kortti.

Ajanvaraukset tekstari/whatsapp -viesti: 044 2450 233

Sydämellisesti tervetuloa

Anne Mari Lampimäki
tahtituuli.com
044 2450 233
anne@tahtituuli.com

Earlier Event: November 20
Tunne värisi - vihreä/vaaleanpunainen
Later Event: November 26
Maanantai medis