Back to All Events

Joulukuun kuuilta

  • Sieluntila - TÄHTITUULI 4 Maamiehenkatu Seinäjoki, 60100 Finland (map)

Joulukuun KUUILTA torstaina 13.12.2018 klo 17.30 alkaen.

Oviraha 28€ (sis. teetarjoilun). Maksu kortilla tai käteisellä (mielellään tasaraha). Ilmoittaudu ennakkoon, paikkoja on rajoitetusti!

Melkein kaikki tietää, mikä on oma horoskooppimerkki eli aurinkomerkki. Astrologisella kartalla on kuitenkin niin paljon muutakin kuin vain pelkkä aurinko. Kuuillassa saat kuulla lyhyesti ja ytimekkäästi karttasi sisällöstä - tämä on pehmeä laskeutuminen oman kartan ymmärtämiseen.

Osallistuminen kuuiltaan ei vaadi sinulta aikaisempaa osaamista astrologiasta, mutta innostuksen aiheeseen saatat saada illan myötä! Jos haluat kirjata ajatuksia muistiin, niin ota muistiinpanovälineet mukaan. Saat illan alussa oman karttasi tulostettuna itsellesi.

Astrologista karttaa varten tarvitaan tarkka syntymäaika ja -paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Myös mahdollisimman tarkka kellonaika on erittäin tärkeää tietää. Kerrothan ed.mainitut tiedot & puhelinnumerosi ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Järjestäjä ja ilmoittautumiset: 
Anne Mari Lampimäki - TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

Earlier Event: December 11
Tunne värisi - sininen/ turkoosi
Later Event: December 17
Maanantai medis