Mistä sinun tuulesi on tehty?

pexels-photo-556663.jpg
 
 

tervetuloa tähtituulen maailmaan!

Tähtituuli on yhden naisen yritys, joka tarjoaa palveluita astrologian, valoenergiahoitojen, tarot-tulkintojen, Intuitiivisten maalausten sekä kanavoitujen viestien parista.

tulkintoihin ja sisältöön tulossa paljon uudistuksia lähiaikoina - pysy kuulolla!

★    ★    ★    ★    ★    ★

tulossa heinäkuussa

14.-15.7.2018 astrologian jatkokurssi - planeetat

★    ★    ★    ★    ★    ★

Ohjaan kursseja ja tarjoan henkilökohtaista ohjausta esim. tarot-korttien käyttöön. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tilata henkilökohtaisesti räätälöity ohjelma vaikka kutsuille tai synttäreille. Aina silloin tällöin osallistun myös erilaisiin tapahtumiin ja myyjäisiin.

Näiltä sivuilta löydät tietoja Tähtituulen palveluista, minusta sekä yhteystietoniKalenteri kertoo tulevat tapahtumat, myyjäiset ym.

vastaanottoni Tähtikamari sijaitsee Seinäjoen keskustassa osoitteessa Matti visannin kuja 6 (2.krs). Olen paikalla sovitusti arkisin tiistaista perjantaihin sekä lauantaisin.

Löydät Tähtituulen myös Facebookista, missä järjestän aika ajoin erilaisia arvontoja tykkääjien kesken ja teen intuitiivisia yhteistulkintoja. 

 

Tahtoisitko kurkottaa tähtiin?

 
 
pexels-photo-556658.jpg
 
 

kirjallisten tulkintojen tilaukset voi hoitaa ottamalla yhteyttä esim. sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai yhteydenottolomakkeella.

Jos jokin mietityttää - Kysy!