Mistä sinun tuulesi on tehty?

planet-2929359_1920.jpg
 
 

tervetuloa tähtituulen maailmaan!

Tähtituuli on yhden naisen yritys Seinäjoella, joka tarjoaa palveluita astrologian, energiahoitojen, tarot-tulkintojen, regressio-ohjauksen, Intuitiivisten maalausten sekä kanavoitujen viestien parista.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Olen lomalla 10.6 alkaen. Vastaan viesteihin jälleen heinäkuun alussa!

Vastaanottoni Sieluntilan ovi sulkeutui 31.5 viimeisen kerran ja uusi tila on etsinnässä.

Tästä syystä vastaanotto (hoidot, kasvotusten tehdyt tulkinnat) on väliaikaisesti poissa tarjonnasta, kunnes löydän uuden toimitilan. Halutessasi voit tiedustella aikoja kotikäynteihin!

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Mobiilikäyttäjät! Pääset valikkoon sivun yläreunasta +merkkiä painamalla!

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

tilaa tähtituulen uutiskirje

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Ohjaan kursseja ja tarjoan henkilökohtaista ohjausta esim. astrologiaan ja tarot-korttien käyttöön. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tilata henkilökohtaisesti räätälöity ohjelma vaikka kutsuille tai synttäreille. Aina silloin tällöin osallistun myös erilaisiin tapahtumiin ja myyjäisiin.

Näiltä sivuilta löydät tietoja Tähtituulen tarot-tulkinnoista, astrologisista analyyseista sekä yhteystietoniKalenteri kertoo tulevat tapahtumat, kurssit, myyjäiset ym.

Löydät Tähtituulen myös Facebookista, missä järjestän aika ajoin erilaisia arvontoja tykkääjien kesken ja teen intuitiivisia yhteistulkintoja. 

 

Tahtoisitko kurkottaa tähtiin?

 
 
pexels-photo-556658.jpg
 
 

kirjallisten tulkintojen tilaukset voi hoitaa ottamalla yhteyttä esim. sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai yhteydenottolomakkeella.

Jos jokin mietityttää - Kysy!