astrology-993127_1920.jpg
 
 

Astrologisen syntymäkartan analyysi - kirjallinen

Tämä tulkinta koostuu astrologisen syntymäkarttasi kattavan kokonaisuuden analysoinnista. Syntymäkartan analyysissa käyn läpi koko karttasi, missä tarkastellaan kaikkia elämän pääkohtia.

Tulkintaa varten tarvitsen tarkan syntymäajan- (pv/kk/vv kellonaika) sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Vastauksen saat tuhtina pakettina sähköpostiisi.

Lue lisää kasvotusten tehtävistä analyyseista täältä.

Astrologia on syvällinen itsetuntemuksen väline. Tulkintojeni perimmäinen tarkoitus on selventää elämänpolkua ja mitä valmiuksia kullekin on annettu tähän elämään. Tulkinta voi antaa sinulle suuria oivalluksia ja antaa rohkeutta avata uusia ovia! Koska kirjallinen tulkinta on pitkä ja henkilökohtaisesti tilaajalleen tehty, niin varauduthan (joskus jopa muutamien kuukausien) jonoihin!

Hinta 110€ sis. alv 24%. Tilaa tulkinta sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta. Saat paluuviestissä laskun tulkintaasi (eräpäivä kaikissa tulkinnoissa heti). Toimitus astrologisessa analyysissa vaihtelee jonon mukaan. Kerron sinulle arvioidun toimitusajan ennen tilauksen maksua.